The Thieves

“It was my first time ….”

 

 

New house, new feels, new smells, new vibes, but still alone.

I was lying on my old bed when the time was reaching midnight, until the steps sound by someone’s footwear made some slight noises that came from parlor’s direction. Fortunately, there was nothing bad happened; lamps were still turning off, and all of the furnitures stood like the last time I saw them before.

But something robust grabbed my feet as I was started heading to the kitchen center for bringing back my weapon.

It was my first time slicing the culprit’s vein who wanted to stole my spoils.

 

 

-end-

.


.

A/N:

  1. Excuse my bad grammar. Heu.
  2. Thanks for reading.
Advertisements

7 thoughts on “The Thieves

  1. BEL JAHAT LAH AKU KAGET TIBA-TIBA SI AKU CUTTING-CUTTING VEIN ORANG 😦 (ini komen macam apa) (but believe me aku literally yang diem terus melotot lama banget) good job bellaaaa! hehehe 😀

    Like

    1. KAK FIK AKU NGAKAK HAHAHAHA xD iya, cutting vein yang nyuri dia pertama kali, tapi cutting vein orang yang dia curi udah berkali-kali wkwkwkwk xD
      Kak fik makasih banget udah nyempetin mampiiiir❤

      Like

  2. bel bel belaaaaaaaaaa! ❤

    engga kok, ga buruk grammar kamu. baik-baik saja! bahkan kamu udah bisa nulis bahasa inggris aja aku udah salut soalnya sampe sekarang aku masih belum berani-berani amat nulis pake bahasa inggris, he he he. dan ini dong kukira ada setan atau apa ya di awal, eh ternyata pencuri eh terus dibunuh sama si tuan rumah. serem ugha. agak-agak ngingetin aku sama lights out, bel. but this is great!

    semangat terus yaaaa, bel bel belaa! ❤

    Like

    1. AKU KAGET LHO KAK EVIN MAMPIR. Yah gitu itu sebenernya tuan rumahnya juga pencuri kak ev tapi nggak nyampe ya maksudnya wkwkwkwk payah lah aku hmm

      Makasih banyak lho kak evin nyempetin mampir terus semoga cepet terbebas dari webeee ❤️

      Like

  3. uwooo englishku tiarap jadi buat ini udah keren, bel. bikos kamu udah berani bikin huhu dan temanya pembunuhan? hmm zaiko zaikoo hahaha
    keep writing bella ^^ (maaf komenku sak uprit)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s