Entry: About Bella

 

February 26th 2017.

  1. Put your current desktop background as media/featured image of this post.
  • Say hello to Tae tak gentung Taehyung. 🙂
  1. Put your playlist on shuffle and list the songs played while answering question set.
  • Aquaman – Beenzino.
  • Chewing Gum – NCT Dream.
  • Pride and Prejudice – Zico ft. Suran.
  • Villain – Epik High.
  • Tough Cookie – Zico ft. Don Mills.
  • Born Hater – Epik High ft. Beenzino, Verbal Jint, B.I, Mino, Bobby.
  • Sorry (Dear Daddy) – Luna & Krystal.
  • Adult – Giriboy.
  • I’m Sorry – B2ST.
  • Let’s Not Fall In Love – Big Bang.
  • We Up – B2ST.
  • Hold Me Tight – Loco ft. Crush.
  • One – Epik High ft. Jisun.
  • This Song – Loco ft. Mamamoo.
  • Miss Kim – Zion T.
  • Replay – SHINee.
  • Map The Soul – Tablo ft. MYK.
  • Stay Cool – Simon Dominic ft. Zion T.
  • Body Language – San E.
  • No More – B2ST.
  • Paradise – NCT 127.
  • The Most Beautiful Moment In Life – BTS.
  • 4 Walls – f(x).
  • In My Room – SHINee.
  • One For Me – SHINee.
  • Chocolate Legs – Eric Benet.
  • Stigma – Kim Taehyung aka V aka nae saekki.
  • Lost – BTS.
  • History In The Making – Verbal Jint.
  • Respect – Loco ft. Gray & DJ Pumkin.
  1. If you could spend a week anywhere in the world, where it be and why?
  • Tembagapura. Karena kata temenku yang dari sana, suhunya dingin banget dan saking rendah suhunya, kalau kita keluar rumah dan bicara waktu pagi-pagi ada uap yang keluar kayak berasa di luar Indonesia gitu. Terus pegunungan di sana juga masih banyak yang berkabut dan sungainya masih jernih pokoknya ttak nae style!
  1. Name first color you can think of that isn’t in the rainbow.
  • Cerulean. And Grey ._. (sumpah mereka datengnya barengan di pikiran)
  1. Explain your inspiration behind your URL blog.
  • Url ini … namaku sendiri, ehehe. Mwehehe. Karena enggak kepikiran nama atau istilah apa pun waktu itu dan dengan pikiran grasak-grusuk ‘yang penting jadi’ dan ‘paling nanti bisa diganti lagi’ maka terciptalah dan ujung-ujungnya ‘halah gak popo wes’.
  1. If you were suddenly really hungry, what would you choose to eat?
  • Masakan seadanya di dapur.
  1. If you could study anything, what it would it be?
  • Psikologi.
  • Kedokteran.
  • Literatur.
  • Teknik.
  • Renungkan baik-baik sebelum memilih fakultas Anda.
  1. What things annoy you more than anything else?
  • Cicak. Tiada. Tandingannya.
  1. What is your least favorite color, and why?
  • I do not know what the real reason but … pink (mianhe, Seokjin).
  1. How many posted posts in your blog right now?
  • 29.
  1. What is your preffered writing implement?
  • Faber Castell 2B.
  1. Language you are speaking?
  • Sehari-hari, Jawa.
  • Kalau pas kelas, Bahasa.
  • Korean while on fangirling mode. :”)
  1. If you had to move your birthday to another date, which one would you choose and why?
  • Actually this ain’t that kind of move to another date but July 1st, karena menurutku sampai sekarang the real birthday of me was on that date. Tapi aku belum bisa ngerti kenapa bayi yang lahir di jam yang melebihi jam 9 malam (atau bahkan Ashar kata ibu), tanggalnya dihitung sehari setelahnya. Hm, lantas bagaimanakah misteri ini akan bisa terpecahkan?
  1. If you could choose one color to wear for a whole year, what color would you choose?
  • Blue sky.
  1. What was the last film you watched? Did you like it?
  • Secret Window. Sebenernya film ini udah rilis lama tapi baru kemaren nontonnya dan … hah, there’s no word that could explain how so many damn much i love it! Hayuk mari ditonton itu bloody-blow-mind-fight antara Johnny Depp sama author penuduh plagiarism dari Mississipinya kalau belum. 🙂
  1. Is there a certain food you often crave for no reason?
  • Mie biting pedes :”)
  1. Which country would you least like to live in and why?
  • Korea Utara. Masa nyanyi lagu tetangga sebelah aja bisa mati? Apa kabar aku? Hah. Naudzubillah.
  1. If you could wake up tomorrow and be fluent in three additional languages, which would you choose?
  • Bahasa (masih susah karena keseharian Jawa)
  • English.
  • Russian language.
  1. If you went to a desert island for just six months but could only take one album with you, what would you take?
  • Repackaged of my two Beautiful Moment kiddos: Young Forever. Tapi mau bawa Shoeboxnya Epik High juga gimana. 😦
  1. Put these in order of your favorite movie genre to least: horror, action, thriller, adventure, superhero, romance, drama, comedy, musical and dance?
  • Thriller, adventure, action, superhero, comedy, romance, musical, dance, horror.
  1. If you could make just one change to this world, what it would be and why?
  • Make all the 5 senses of human well-working. To force us to look, listen, then feel it first before too much speaking shit.
  • Dukung Bella centang nomor 2!
  • (bg sound: The 7th Senses – NCT U)
  1. Grab the book nearest to you, what is the first sentence of the third paragraph of the 6th page?
  • Kelak sesudah aku menjadi pelajar HBS3) dalam suatu kesempatan kol4) segala kerabat istana Mangkunegaran, Papi mengajakku memasuki ruang keramat di belakang pringgitan5) istana yang disebut dalem. – Burung-Burung Manyar, Y.B Mangunwijaya.
  • Lalu footnote di halaman 6: 3) Hogere Burgerschool: sekolah menengah untuk kaum Belanda dan priyayi; 4) Pertemuan besar; 5) Tempat antara pendopo dan bagian keramat rumah, tempat para tamu menonton wayang.
  • Ini near yang paling nearest soalnya tiap hari novel ini ada di bantal sebelah dong :”)
  1. How would you murder your victim?
  • Let them alone in one extremely small empty locked room with scissor, knife, a piece of paper where their fault written by using blood ink, a bowl of expired instant noodle, and a liter of coke. No window. No light.
  • DIY. Hehehehehhee.
  1. What is a super power you wished you had?
  • Read the others’ thought.
  • (especially dosen killer …
  • … and those smartest friend).
  • ((sungkem)).
  1. Name your favorite,
  • place you’ve visited: Batu.
  • person: Mom’s father. Grandpa.
  • color: Black.
  • food: Noodle.
  • smell: Strawberry.
  • movie: Black Mass (2015).
  • day of the week: Saturday.
  • month: August.
  • animal: Butterfly.
  • flower: Rose.
  • font: Tw Cent MT.
  • fruit: Orange (but sweet only).
  • article of clothing: Didn’t really into it.
  • quote: “Stealing someone’s smile and putting it on your face doesn’t make you happy.” – Tablo.
  • name: Crystal.
  • potato chip flavor: BBQ.
  • book: The Minds of Billy Milligan.
  • time of day: Dawn.
  • thing to do when bored: Jamming with BTS, Block B, and Big Bang on tv lol.
  • ice cream flavor: Green tea after chocolate.
  • word: Chill.
  • disney princess: My fluffy ball, Anna.
  • dessert: Molten Cake.
  • language: Bahasa.
  • fictional character: Kim Junghwan aka Jungpal from Reply 1988.
  • fictional universe: Wonderland by Lewis Carroll.
  • fictional villain: Whitey Bulger.
  • things to put in sandwich: Chilli sauce.
  • country: Germany (sejak tahu kalau layanan kesehatan di sana gratis).
  • sport/workout: Yoga (ini bohong).
  • number: 2.
  • pick-up line: What am I to you.

Selesaaaai. Wih Kak Putri selalu bisa ya bikin game-game kayak gini kok bisa kepikiran heuheu terima kasih banyak sudah membuat dan terima kasih lho, Nad, udah mengetag aku wkwkwk yeokshi B-Blood Sister xD

Ayo ayo main juga, yuk!

Advertisements

4 thoughts on “Entry: About Bella

  1. Bella, hello! This is Io speaking!

    Gak ding, becanda. Sok formal lu Tan :”)

    I am delighted to know these (small) details about you. Yang nomer 5 itu relatable banget btw, dat ‘halah gak popo wes’ lol Titan pas pertama kali bikin URL yang kepikiran nama makanan, tapi yasalam Tan pikiran lu makanan mulu, akhirnya kudu tanya mbah Google. How plebeian, I know :”)

    DAN NOMOR 6!! Apa sih, Titan kok nguquq. Again, relatable. Tos dulu dong XD

    ” 16. Is there a certain food you often crave for no reason?
    Mie biting pedes :”) ” — Titan keinget temen di kampus yang doyan banget jajan jajanan ngga sehat satu ini. Ngga sehat tapi enak, piye dong :”)

    ” 23. How would you murder your victim?
    Let them alone in one extremely small empty locked room with scissor, knife, a piece of paper where their fault written by using blood ink, a bowl of expired instant noodle, and a liter of coke. No window. No light. ” — Bels, kamu pake jawaban ini buat bonding sama Kapang pasti langsung klik. Dia psiko juga 😀

    Nice to know you, Bels. I hope we can become good friends ❤

    Like

    1. OMG KAK TITAN HALOOOO SO GLAD TO MEET KAK TITAN HERE heuheu tau gini aku beres-beres nyapu nyulak dulu biar rumahnya nggak keliatan malu-maluin banget ;”D

      ehehehhe iyaaa kak jadi aku kayak pundung gitu mau pake nama apa yaaa terus mikir-mikir sampai mentok ke nama sendiri aku balik terus jadi cakealleb kok kayaknya bisa yha (bahkan nggak kepikiran buat browsing parah lah aku nggak kreatifnya) terus jadilah begini ini xD LHO LHO TAPI KAK TITAN PAHAM “halah gak popo wes”? LHO KAK TITAN ORANG JAWA JUGA? omgomg.

      “Ngga sehat tapi enak.” Nah kak hayoloh aku idem seratus persen wqwqwq tolong bantu aku keluar dari lubang buaya ini kak titan :((

      /TOS/ apa daya yang penting perut keisi ya kak hahahha mau apa pun di dapur terjang aja demi jiwa ini meraih kedamaian xD

      KAPANG KAPANG DUONYA KAK TITAN WHERE ARE YOUUU 😀

      aku masih terharu lho kak titan mampir ya ampun surely me too really hope we can become good friends kak titan aamiinnn ❤ ❤

      Like

  2. Halo kak bella!! ^^
    Salam kenal kak, aku washfa 98l 🙂

    Sebenernya aku udah sering liat kak bell di mana2(?) cuman baru sempet maen ke sini dan kenalan. Apalagi abis baca kolaborasi kak bell sama evin yg dawn promenade ((ya itu pokoknya aku payah dalam menghafal huhu 😦 )) Jadi aku memutuskan untuk bertandang ke mari sekalian cari inspirasi buat ngejar detlen 😧 Aaand, i’ve found it!
    Matur sembah suwun kak bell ((sungkem)) and keep semangat selaluuu~ 😊😊

    Like

    1. Halo washfa! Hei aku juga sering lihat kamu lho di komen boks evin yuhuhu senang sekali bisa ketemu di sini jadi selamat datang dan salam kenal yaa! ^^

      Washfa kamu bener kok dawn promenade dan itu berarti kamu tidak payah dalam menghafal yeah! Wah semangat yaa dengan deadline-nya semoga lancar jayaaa tapi lho lho matur sembah nuwun buat apa ini ((lalu sungkem juga)) hehehe washfa juga semangat selaluu! ❤

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s