Get to Know Bella

 

Hip hip hooray!

Terima kasih banyak Evinjun sudah mengetag di kuis Get to Know dan membuat liburan yang kurang produktif ini menjadi lebih berwarna! Dan baiklah, karena saya lacking dalam introduction mari kita mulai saja.

  1. Name?
  • Bella.
  1. Age?
  • On the same boat with Jeon Jungkook.
  1. City that you live in?
  • Malang.
  1. What are you listening to right now?
  1. What do most people not know about you?
  • A light-sleeper.
  • Kebanyakan orang sekitar menyangka saya seorang deep-sleeper padahal kalau ada suara sedikit itu langsung kebangun (termasuk footsteps dan gesekan gorden). Tapi cuma buka mata terus langsung tidur lagi.
  • Akibat dari mengagetkan saya saat tidur dan langsung mengajak bicara sangat-sangat bisa membuat kamu badmood dan benci sama saya.
  • A sleep-walker.
  • Memalukan adalah ketika di pagi hari kamu tahu-tahu bangun di kamar kakak laki-lakimu lalu karena bingung jadi bertanya: “Perasaan kemarin aku nggak tidur di sini?” kemudian kakakmu menjawab: “Lah kamu ngapain tiba-tiba pindah tidur? Ditanya nggak jawab pisan. Aku jadi pindah ke ruang tamu kan.” Atau di saat lain: “Bella kemarin ngapain tiba-tiba bangun terus pegang-pegang stopcontact?”
  • #thanksGodI’mstillalive
  1. What do most people know you for?
  • A little bit clumsy.
  • Sleepyhead.
  • Random.
  • Unromantic.
  • Unable to multitask.
  1. Hobbies?
  • Listening to the music.
  • Watching movie or Beyond the Scene.
  • Reading since 2012.
  • Writing.
  • Singing like I’m sinking.
  1. What are your passions?
  • Writing?
  1. What do you search for in a significant other?
  • Minimal mirip ayah.
  1. What are you most proud of?
  • Kemampuan indra penciuman?
  • I’m so freaking sensitive about the smell.
  1. When was the last time you had a significant conversation with someone you love?
  • Two days ago with my best friend.
  1. Have you ever collected anything? What was it?
  • Binder, umbul.
  • Albums for now.
  1. What was the last thing you learned?
  • How to Unpack Ideas on tumblr.
  1. How many relationship have you been in?
  • 1.
  1. Turn ons?
  • Good smell. *TOS VIN.
  • Good personality.
  • Someone who can get along with kids.
  • Someone who saves his rubbish in his pocket instead of throwing it on the roadside.
  • Deep voice.
  • Sweet smile like this:large
  • #haven’tmovedonyetfromMeBeforeYou
  1. Turn offs?
  • Bad personality.
  • Bad manner.
  • Talk without thinking.
  • Bau rokok. *TOS LAGI VIN.
  • People who throw the garbage anywhere.
  1. Favorite food?
  • Instant noodle.
  1. Favorite drink?
  • Green tea latte.
  1. What is the best birthday gift you have ever received?
  • Every gift is the best.
  1. Do you sleep during class?
  • Countless time. :””
  • Omong-omong, momen malaikat adalah ketika kamu berusaha menahan kantuk di kelas tapi kepalamu telanjur sangat-sangat berat kemudian kamu tertidur dan mendadak ada senggolan kasar dari teman sebangkumu dan tahu-tahu gurumu ada di sebelahmu dengan wajah cemas dan berkata: “Sakit, Nak? Ke UKS saja dulu,” dan kantukmu seketika hilang karena menahan air mata haru lalu berkata: “Ndak, Pak.”
  • Dan saya jadi merindukan Pak Muttaqin. :”(((
  • #therealdefinitionofangel
  1. How many times a day on average do you check your phone?
  • Countless time.
  1. Text or call?
  • Depends on the situation.
  1. Opinion on long distance?
  • Menurut saya, sejauh apa pun jaraknya, relationship akan baik-baik saja selama ada kepercayaan yang kuat satu sama lain. Dan kepercayaan itu bisa terus ada selama masing-masing meluangkan waktu sedikit apa pun untuk menghubungi satu sama lain. Caranya? Komunikasi dengan memanfaatkan teknologi.
  • So. The conclusion is there are three keys that can make long distance relationships work: trust, time, technology.
  • Keep the 3T, guys.
  • #TaeTaeTeam
  1. What is your definition of success?
  • Make my Mom’s wish come true.
  1. Celebrity crush/crushes?
  • Hehe 😀

tumblr_o256sxf4pr1raic5wo1_1280

  1. When was the last time you read for fun?
  • Today.
  1. What is the best gift you could receive right now?
  • Any gift.
  • I’m just so loving any kind of gift.
  • Because the best gift is …
  • the sincerity that comes from your heart.
  • #cieciecie
  1. Any guilty pleasures?
  • Mashup abal-abal dan membuat fmv HA HA HA.
  • Tapi karena aplikasinya berbayar setelah satu bulan jadi tidak bisa di-export.
  • Tapi tetap saja menyenangkan wqwq.
  • And enjoying @artfido’s gallery on instagram.
  1. What is one thing you would like to change about yourself?
  • Laziness.
  1. What do you search for in a friend?
  • Click-clack to the pow.
  1. How many times you have said “I love you” in the past month?
  • Said? Verbally?
  • I’ve never said it since I was born :”)
  • But I did it on the second day of this month. Through text. To the one who keeps reminding me for not being insecure all the time. The one of the only two persons (exclude my parents) who knows well about the date of my birthday. :”)
  • #youknowwho
  • #notVoldemort
  1. Where did you last go other than your room/home?
  • Two days ago to Panties Pizza.
  1. Why do bad things happen to good people?
  • I don’t think so. Bad things could happen to anyone.
  1. In your opinions, what hurts more? Being left out or being stabbed in the eye?
  • Being left out.
  1. Do you like anime?
  • I do.
  • I love Sasuke.
  1. What was the name of the last book you read?
  • The Vendetta by David Stone.
  1. What’s the difference between loving and liking someone?
  • You’re worrying about someone you love but not for someone you like.
  • For example: I’m worrying about Kim Taehyung but not for Brian Kang.
  • WHAT.
  • #notagreatexamplebcsIloveboth
  1. List 3 things you enjoy doing with friends!
  • Eating.
  • Playing UNO.
  • Talk and laugh.
  1. List 3 things you enjoy doing alone!
  • Watching movie.
  • Writing.
  • Listening to the music.
  1. Do you believe world peace will ever exist?
  • If the world peace exists so the police and army will lost their job.
  • Complicated.
  1. Do you have any allergies?
  • Kind of.
  • Something called dermographism.
  1. When was the last time you cussed at someone?
  • An hour ago at my lil bro.
  • He needs to brush his teeth before falling asleep.
  1. What was your last dream about?
  • Have a special relationship with Brian Kang. :”)
  1. If you won a trip to Hawaii and you could take 5 people with you, who would those 5 people be?
  • My 4 best friends.
  • And Jung Hoseok.
  1. How many countries have you visited?
  • 1.
  1. What is your favorite medium of art? (Music, dance, painting, etc.)
  • Painting.
  • Only painting but not drawing.
  1. When was the last time somebody complimented you?
  • Past month.
  1. If you switched bodies with someone, how would you recognize yourself?
  • Through mirror.
  1. Do you consider yourself mature?
  • Not yet.
  1. If you started a new religion and you had to create 3 rules or commandments for your now followers to live by, what would those 3 rules be?
  • Throw the hate.
  • Spread the love.
  • Grow the plants.
  1. Do you believe in the death penalty?
  • Yeah.
  • So effective.
  1. What do you think your soulmate is doing right now?
  • Watching tv.
  1. If you could live anywhere, where would you live? The place can be in an imaginary, fantasy, or the real world.
  • Harry Potter universe.
  • Saya butuh foto yang bisa bergerak.
  1. Tell us a story about your childhood best friend!
  • Jadi … dulu RT 02 masih sepi. Anak-anak kecil cuma ada kami bertujuh—lima laki-laki, dua perempuan termasuk saya. Terus yah, karena lebih banyak kaum Adam-nya, jadilah kami mainannya: umbul, petak umpet, gobak sodor, dji-sam-soe, akting jadi power ranger (saya jadi yang kuning), main teletubbies-teletubbies-an (saya Lala), dan lain-lain. Kalau pas malam Minggu, biasanya Pak Imam (ayah salah satu teman saya) keluar rumah dan karena beliau adalah seorang ustaz, biasanya kami jadi main kuis tebak-tebakan doa sehari-hari; doa sebelum dan sesudah naik kendaraan, doa sebelum dan sesudah masuk WC, gitu-gitu.
  • Tapi semenjak Pak Imam dan keluarga (termasuk teman saya pastinya) pindah ke RT sebelah waktu kelas 5 SD, kami jadi tida pernah main lagi. Sedih. Cuma tertinggal saya sama Shofi—satu-satunya teman perempuan di rumah waktu itu—yang masih berhubungan sampai sekarang tapi sudah jarang ketemu. :”
  1. How many all-nighters have you pulled before?
  • Almost every night.
  1. What is the craziest thing you would do for million dollars?
  • Melelang Taehyung’s flowery pant.

90d381a63b1d22d5958e65bdc61712f3

  • Sorry, Kid.
  1. Does money equal happiness?
  • No.
  1. What is the funniest joke you have ever been told?
  • Joke yang ada di postingan Evin.
  • Jajan go*bl*ok itu ada di mana yHA ampun aku kok sedih. 😦
  1. When was the last time you looked at the news?
  • Tonight.
  1. If you could say one thing to the world, what would you say?
  • Please stop racism.
  1. What is your favorite animal?
  • Between rabbit and hamtaro.
  1. If you could earn a million dollars by pretending to be dead for 3 years, would you do it?
  • Selama disediakan makanan dan minuman gratis saya siap.
  • Dan kamar mandi.
  1. What is one thing that everyone is bad at?
  • Sleeping with the real king of the jungle.
  1. What time do you normally sleep? How many hours of sleep do you usually get?
  • 12-3 am.
  • 6-8 hours.
  1. Does age necessarily equal maturity?
  • No.
  1. What is your favorite clothing store?
  • Aku harus apa supaya bisa beli bape :””””””((((
  1. In the winter- beanies or gloves?
  • Actually … gloves.
  • Tapi kan ada Taehyung.
  • Beanie aja kalau gitu.
  • HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
  • #flyingtothetrash
  1. Would you rather have wings or a fish tail?
  • Wings.
  • For #flyingtothetrash
  1. If you had the power to erase one person from the world so that nobody remembered him or her except you, would you do it?
  • Yes.
  1. If you could travel back to one year and relive it again, which year would it be?
  • 2011.
  1. Describe yourself in one word?
  • Insecure.
  1. What is the weirdest thing you have ever seen?

  1. Would you rather forget all of the past or remember everything in vivid detail?
  • Remember everything.
  1. Have you ever broken a bone before?
  • Jangan sampe Ya Allah.
  1. Is it harder to love or to hate somebody?
  • 50:50.

Done yippee!

Silakan join untuk yang mau membuat juga karena … ini seru! Yeah! Dan jangan lupa tag kembali ke Evin setelah bikin, yaaa. Let’s have fun karena ini memang seriously fun!

Sekali lagi terima kasih Evinjuuun sudah mengadakan kuis ini yeayeayeay! ❤

Advertisements

3 thoughts on “Get to Know Bella

  1. BEEEEEEEEL sorry kubaru bisa komen sekarang bcs kemaren aku literally bermacet-macet ria seharian gegara ke bandung terus tolnya lg diperbaikin, jadi parah banget 😦 huhu. dan AHAHAHAHA EVINJUN ITU APA :”)))))))) alright lemme komen satu-satu yang menarik yaaaaah, tapi kutak akan bisa semua karena ini 75 huhu!

    5. tos buat light sleeper, TAPI KAMU SLEEPWALKER??? haduh, ati-ati bel jangan lupa dikunci rumahnya atau stop kontaknya dibikin baby proof biar kamu nda kesetrum 😦 huhu. bahayanya sleepwalking soalnya gitu kan 😦 😦

    12. kemaren tuh aku sempet bingung umbul apaan HAHAHAHAHA kukira umbul-umbul gitu yang bendera ditempelin. terus aku kayak… “bella ngapain koleksi dan mainan umbul-umbul” tp kuyakin bukan, jadi kutanya mamaku DAN TERNYATA ITU KARTU ASTAGA maafkan kenorakanku, bel.

    15. TOS DEEP VOICE AAAAAAAAAA dan senyumnya sam clafin yhaaaaa :”)) btw aku lebih baper sama dia main di love, rosie bel dibanding me before you, hiks. kamu udah nonton belum?

    17. BELLA MIE INSTAN GA SEHAT! KURANG-KURANGIN YA!

    18. kebalikan dari kamu, bel, aku malah nggak suka green tea sama sekali kecuali di pocky atau di kitkat. aku bisa eneg bangeeeet kalau minum green tea latte soalnya baunya aja udah ngga kuat 😦

    20. Y R U SO ADORABLE, BEEEELSSS ❤ ❤ ❤

    37. awwwwwwwww kim taehyung :") but, if that so, i'm worrying about kim namjoon in daily basis, is this love? HAHAHAHA.

    44. kenapa hoseok dan ga taehyung bel biar bisa dikenalin ke temen-temen kamu AHAHAHAHAHA

    56. differences in kim taehyung tho. masih pake bunga-bunga kok sampe sekarang. bedanya sekarang kemeja dia yang bunga-bunga ya, bel. terus merknya gucci. terus harganya selangit :"))

    58. IYA KAN sumpah aku pengen cari juga tau bel. itu ciki dijual di mana ya………

    71. bel, barusan kamu dapet pesan sponsor dari seseorang: "you worth it. you're perfect. deserve it. just work it."

    DONEEEEEEEEEEEEEE. aku seneng banget ih baca punya kamu kemaren pagi tapi tapi kenapa kamu ngepost jam 2 pagi bel, itu saatnya bobo supaya kamu hidup sehat, hehe. but makasih udah berpartisipasi dan luangin waktu buat ngisi pertanyaan-pertanyaannya ya beeeeel! jaga kesehatan dan semangat selalu ke depannya! me loves you so muchieeeeeeeeeee ❤ ❤ ❤

    Like

    1. AAAAAAAAAAA EVIN A A A A NGGA PAPAAAAA ❤ ❤ evinjun itu wkwkwkwk maafkan aku tiba-tiba waktu bikin ini kepikiran aja kan kamu kalo manggil namjun itu enjun terus 'evin' dan 'en' itu sama-sama berakhiran huruf 'n' jadi kugabung wqwqwqwq xD

      5. *TOS* hehehe iya vin aku suka kebangun parah. kebangun dengan kesadaran ataupun tidak wkwkwk omg baby proof YA AMPUN WHY ARE YOU SO CUTE tenang vin aku akan baik-baik saja ((hug)).

      12. VIN WHY ARE YOU SO CUTE (2) sampe tanya mama kamu heuheuheu aku tida yakin tapi sepertinya yang nyebut itu namanya "umbul" mungkin kebanyakan orang jawa timur ya hehehe.

      15. AKU BELUM NONTON DAN HARUS NONTON. FIXED. aku udah berencana buat nonton love, rosie sebenernya waktu selesai nonton me before you tapi kedistrak sama harry potter yang belum kuselesai-in movie marathonnya jadi … VIN TANGGUNG JAWAB KAMU YANG MERACUNI AKU HARRY POTTER UNIVERSE HAHAHAHAHA.

      17. Um … yang ini … hm … xD

      18. VIN. WAH. iya yang ini kebalikan soalnya aku suka semua yang berbau-bau green tea heuheuheu 😦

      20. YOU HAVE NO IDEA HOW ADORABLE YOU ARE FOR ME ❤ ❤ ❤

      37. OBVIOUSLY, RACH!

      44. karena hoseok mentari kita, vin. nggak ah kalo taehyung. capek q sama dia. hahahahaha xD ((maafkan saya para taehyung-stans saya hanya bercanda).

      56. heran aku anak itu kok suka banget sama baju-baju bermotif ya vin ._. nae style aniya gitu ((jangan gampar aku, para taehyung-stans)).

      58. aku sampe browsing "makanan ringan merk go****" tapi yang keluar malah merk bikini masa vin -_-

      71. vin believe me aku bacanya sambil nyanyi :""""))

      VIN BERARTI ITU ARTINYA JAM 2 WAKTU ITU KAMU BELUM TIDUR JUGA DONG kan kan kaaaan dan kemarin update jimin jam 2 pula kamu (apa setengah 3 ya?) semoga jam tidur kamu nggak seberantakan punyaku vin sumpah kesel sendiri hahahahaha. kamu jaga kesehatan dan semangat juga me loves you so much much muchie toooo! ❤ ❤

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s